Онлайн курсове

online_coaching-page-thumbЕзиков център НЕА ГЕРМАНИКА предлага онлайн езикови курсове в удобно за вас време и място. В собствения ви дом, офис или докато пътувате ще можете да учите чужд език с нас. Обучението е дистанционно, в реално време и с квалифицирани преподаватели. Използва се най-новата версия на платформата Moodle с интегрирана виртуална класна стая с пряка аудио и видео конферентна връзка, виртуална дъска и множество интерактивни учебни материали.

Какво представлява виртуалната класна стая?

Виртуалната класна стая представлява система за дистанционно обучение, която използва технология за конферентна връзка, за да се симулира реална учебна среда, в която участниците взаимодействат с преподавателя, точно както в реална класна стая. Тя осигурява удобна комуникационна среда за дистанционно обучение и позволява на учащите да присъстват в курса от всяка точка на света, като значително намалят времето и разходите за пътуване.

Ние сме от малкото езикови центрове в България, в които виртуалната класна стая е напълно интегрирана с онлайн портала за обучение. Интегрирали сме и Skype модул, който използва популярната програма Skype, която принципно има същите възможности като виртуалната класна стая. По време на онлайн курсовете в НЕА ГЕРМАНИКА ще бъдат използвани и двете възможности за осигуряване на максимално добро качество на обучението.

Цените на онлайн курсовете не се различават от тези за традиционната присъствена форма на обучение.

Допълнителни въпроси и запитвания относно онлайн обучението можете да задавате тук

КЪМ ОНЛАЙН ПОРТАЛА НА НЕА ГЕРМАНИКА


Запази своето място в курс и вземи 5% отстъпка от НЕА ГЕРМАНИКА!

error: Съдържанието е защитено
Съгласен/на съм от Образователен Център НEA Германика

Давам своето изрично съгласие, вписвайки своя e-mail в празното поле

Subscribe!