Кои сме ние

Езиков център „НЕА ГЕРМАНИКА“   е специализиран център за чуждоезиково обучение. Предлаганата от нас уютна обстановка и индивидуалният подход към всеки курсист, както и съвременните методики на обучение, са гаранция за успех и качество на учебния процес. Именно това е и политиката на центъра: максимално старание от нас за максимален резултат от вас. В процеса на изучаване на езика се използват съвременни учебни системи на водещи издателства. Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдени езикови системи, развиващи паралелно 4-те основни езикови умения: четене, слушане, писане, говорене. В часовете на Езиков център „НЕА ГЕРМАНИКА“ се използват съвременни интерактивни средства за обучение, както и множество допълнителни материали.

Защо да избера „НЕА ГЕРМАНИКА“ ?

Обучението по чужд език се провежда в малки групи до 8 човека, което от своя страна гарантира индивидуалния подход към всеки участник в курса, както и неговите успешни резултати.
Смятаме, че в процеса на обучение трябва да се обръща внимание не само на граматиката, но и на устната реч. Знаете, че проговарянето на чужд език е едно от най-големите предизвикателства. Ние ще Ви помогнем да се справите с него.

Учебници и учебни помагала, утвърдени на българския пазар

Използваме най-актуалните учебни системи, утвърдени на българския пазар, както и множество допълнителни материали за затвърждаване на придобитите знания.

Какво ще получите, ако изберете нас?

Безкомпромисно качество на разумни цени. За нас е изключително важно нашите клиенти да останат максимално удовлетворени.
Ще се радваме да изберете нас за Учебен център, в който да проведете обучението си по чужд език. Ние ще Ви съдействаме при всякакви въпроси, свързани с учебния процес.

ОЧАКВАМЕ ВИ!!!


Запази своето място в курс и вземи 5% отстъпка от НЕА ГЕРМАНИКА!

error: Съдържанието е защитено
Съгласен/на съм от Образователен Център НEA Германика

Давам своето изрично съгласие, вписвайки своя e-mail в празното поле

Subscribe!