Детски езикови курсове

Процесът на обучение е структуриран съобразно възрастовите особености, а също така и нивото на знанията. Основната форма на обучение е малки групи (до 10 човека). Водещите методисти на езиковия център са разработили специални програми за различните възрастови групи:

Деца Baby ( от 1+ до 3 годинки)

Деца Little Kids (от 3 до 6 годинки)

Деца Kids ( от 7 до 10 години)

Деца Junior (от 11 до 13 години)

Деца Teens ( от 14 до 17 години)

Родителски контрол

Защо да запишем детето си на езикови курсове?

Изучаването на чужди езици за деца отдавна се превърна в необходимост.В съвременното училище детето доста често се сблъсква с английски или други чужди езици. Училищната програма не е идеална, а в класове с по 20-30 деца е доста трудно да се говори за индивидуален подход към всяко дете. Във връзка с това доста деца започват да имат проблеми, които могат да прераснат в нежелание да учат изобщо някога чужди езици.

В доброжелателна, предразполагаща към обучение атмосфера преподавателите от Езиков център НЕА ГЕРМАНИКА максимално ясно и просто обясняват материала и мотивират децата да се учат. В рамките на нашите занятия активно се използват видео и аудио материали, флашкарти, увлекателни игри, тестов и викторини, с помощта на които обучението е не само опознавателно, но и интересно.

Изучаването на чужд език – това е възможност за Вашето дете да разшири кръгозора си , да стане по-уверено, да развие паметта и интелекта си и най-важното – да открие нови перспективи в живота. Обучението за деца и ученици в ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР НЕА ГЕРМАНИКА акцентира върху три основни задачи:

• Усвояване и надграждане на комуникативните умения, съобразно най-високите международни стандарти;
• Събуждане на желание за изучаване на чужди езици, което значително ще подобри тяхното представяне в училище;
• Изучаване на различни култури и изграждане на космополитен мироглед.

По време на обучението в ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР НЕА ГЕРМАНИКА Вашите деца ще участват в разработването на проекти, ще представят изготвени от тях самите презентации, ще се учат да бъдат лидери и да работят в екип. Учениците на НЕА ГЕРМАНИКА ще могат от най-ранна детска възраст да се подготвят за някои от най-престижните международни сертификати за ученици по английски, немски, испански и руски език и да ги придобият още преди да са завършили средното си образование.

Езиков център НЕА Германика предлага следните чужди езици:

o Английски език
o Немски език
o Испански език
o Руски език
o Италиански език
o Френски език
o Турски език


Запази си място в група с 5% отстъпка от НЕА ГЕРМАНИКА!

error: Съдържанието е защитено
Съгласен/на съм от Образователен Център НEA Германика

Давам своето изрично съгласие, вписвайки своя e-mail в празното поле

 

Абониране!