Курсове за възрастни

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР НЕА ГЕРМАНИКА предлага езикови курсове по английски, немски, испански, френски, турски, гръцки, италиански и руски език за възрастни в групи, малки групи и индивидуално обучение. Ще се радваме да Ви видим и на срещите на разговорния ни клуб

Групово обучение

Обучение в малки групи и индивидуално

Корпоративно обучение

Разговорни клубове

За какво да се учат чужди езици в зряла възраст?

Изучаването на чужди езици в днешно време е толкова необходимо, че с всяка изминала година търсенето им нараства все повече и повече. Високоплатените длъжности, управлението на собствения бизнес, пътешестването зад граница, даже и при помагането на детето в училище – навсякъде се иска от нас да имаме определени знания по чужди езици.

Езиков център НЕА Германика предлага интересно и ефективно обучение по английски, немски, испански, френски, руски, гръцки и турски език. Екипът от опитни и квалифицирани преподаватели ще Ви помогне в реални срокове да овладеете необходимия материал, като при това се използват най-съвременните методики на обучение. В програмата на всеки курс са заложени часове за разговори и практически занятия, което позволява своевременното използването на граматическите правила в живата реч.


Направи онлайн записване и вземи 5% отстъпка с Неа Германика!

Съгласен/на съм от Образователен Център Неа Германика

Давам своето изрично съгласие, вписвайки своя email в празното поле

Subscribe!