Нашият екип

 

Светла Желязкова

Академичен Директор

Светла Желязкова е Управител и главен методист в Езиков център Неа Германика. Има над дванадесетгодишен опит като преподавател по немски език в Езиковата гимназия. Завършила е бакалавърска степен по специалност Български и немски език в ПУ „Паисий Хилендарски“. През 2010 година завършва магистърска степен по специалност Транслатология с немски език във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" с професионална квалификация преводач-филолог по немски език. Придобива множество допълнителни квалификации от обучения в Гьоте институт – България и хоспитационни програми в Германия. Интересите и са насочени към създаване на иновативни учебни материали и прилагане на нови и иновативни методики в образованието. Семейна с две деца.

 

 Цветана Димитрова

Учител по английски език

Завършва бакалавърска степен в ПУ „Паисий Хилендарски“ със специалност – Българска и Английска филология. Има дванадесет годишен опит като преподавател по английски език в СОУ „Петко Рачов Славейков“, гр. Кърджали. През 2008 година завършва успешно обучение за учители по английски език – “In-service Course for Non-Native Teachers of English”, Дъблин, Ирландия. Има отличен опит в разработването и реализирането на Европейски образователни проекти, насочени към личностното развитие на учениците, подобряване на уменията им  да говорят свободно английски език в реална езикова среда, насърчаването им да работят в екип и да взимат решения. Притежава сертификат  - Band 3 Teaching Knowledge Test Module 1,2,3,  University of Cambridge ESOL Examinations, София, България. Подготвя успешно ученици за участие в национални олимпиади и състезания по творческо писане на английски език. В свободното си време обича да чете книги, да пътува и да се занимава с любимото си хоби – фотография. В работата си с учениците следва мотото – „За да живеем креативно, трябва да изгубим страха си да грешим.“

%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b2%d0%b0

Христина Колева

Мениджър клиенти

Завършва магистърска степен в Минно - геоложкия университет с квалификация - Инженер по Минерални технологии. Придобива и магистърска степен по икономика със специалност “счетоводство и контрол”. Отговаря за контактите с клиентите на центъра и тяхното насочване към нужното им обучение или превод. Отговаря също за организацията на учебния процес и административните дейности , като следи за нормалното им протичане. Подпомага дейностите по рекламата и координира изпълнението на цялостната дейност с управителя на езиков център „ НЕА ГЕРМАНИКА”. Присъединява се към екипа на „НЕА ГЕРМАНИКА” почти от самото начало и по нейни думи не съжалява за това си решение. За нея работата в центъра е удоволствие и се радва да е част от нашия екип. Христина обича да прекарва свободното си време със семейството си и с приятели. Страстен почитател е на пътуванията и вълнуващите преживявания. Семейна с две деца.

 

 

 

Веселина Иванова

Учител по английски език

Завършила е бакалaвърска степен в ПУ "Паисий Хилендарски" със специалност - Биология и английски език. Обича да се занимава с деца и смята, че преподаването е нейното призвание.Силно мотивирана е да се развива в сферата на образованието и да помага на децата в тяхното личностно развитие. В свободното си време обича да чете книги, да се разхожда из природата и да плува. В работата си следва мотото:"Практиката е най-добрият учител"


Направи онлайн записване и вземи 5% отстъпка с Неа Германика!

Съгласен/на съм от Образователен Център Неа Германика

Давам своето изрично съгласие, вписвайки своя email в празното поле

Subscribe!