ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР НЕА ГЕРМАНИКА става привлекателен за будните деца и родители от областта

  • -

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР НЕА ГЕРМАНИКА става привлекателен за будните деца и родители от областта

Tags : 

Лятната ваканция вече не е това, което беше. Дори гостуването при баба и дядо вече не е същото. Децата отиват на село само ако там има интернет или са качили достатъчно игри на телефоните си. В това, разбира се, няма нищо лошо, ако тази технологическата грамотност се развива и насочва правилно. Ако се съди по интереса им към занималните и другите форми на извънучилищни дейности, считащите себе си за модерни родители, също не си падат по това потомството им през лятото да не се занимава с нищо друго освен с измислянето на всевъзможни пакости и безцелни игри.

Новият хит този сезон са летните езикови занимални както и интензивните летни курсове, в които бързо се учи чужд език. За това и още много важни и полезни неща за вашите деца ни разказа г-жа Светла Желязкова – управител на Езиков Център НЕА ГЕРМАНИКА – един от малкото образователни центрове в област Кърджали, предоставящ тези така популярни в по-големите градове услуги.


„Лятната езикова занималня, предлагана от Езиков Център НЕА ГЕРМАНИКА, е в отговор на нуждата от nea2грижи за малчуганите с работещи родители през ваканционните дни“, заяви госпожа Желязкова и допълни, че всъщност мисията и главната цел е не само да осигуряваме грижи за децата, когато техните родители не могат, а паралелно с това да развиваме интелектуалните и езиковите им способности. Според екипа на НЕА ГЕРМАНИКА е невъзможна успешната реализация в каквато и да е сфера без висока обща култура и познаване на света, както и без знанието на поне два чужди езика освен български. Това обаче не може да се постигне без усилия от всички заинтересовани страни – и родители, и деца, и образователните институции. Именно това се старае да постигне екипът на НЕА ГЕРМАНИКА – да събуди и възпита желание и вяра у децата и техните родители , че образованието е в основата на просперитета и развитието.

 

От езиковия център ни споделиха също така, че поради големия интерес от страна на кърджалийци от новата учебна година стартира и целогодишна езикова занималня за деца, която според управителя Желязкова няма да бъде просто поредната частна занималня, заместваща nea3училищните, а от педагогическия екип ще бъдат полагани максимални усилия, за да се постигат най-добрите резултати в учебния процес на областно ниво. За първа година в НЕА ГЕРМАНИКА ще стартира и обучение по български език и математика като ще се акцентира върху подготовката за националното външно оценяване след 7 клас.
От Светла Желязкова научихме и дълго пазената в тайна изненада за кърджалийци – безплатните езикови уроци на открито, които ще стартират през месец август и ще се провеждат веднъж седмично. Тя ни разказа, че са взаимствали идеята от организираната читалня на открито от Регионалната библиотека „Н.Й.Вапцаров“ като допълни, че всъщност ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР НЕА ГЕРМАНИКА е партньор по този проект за четене на открито и децата от езиковия център редовно посещават читалнята.

Паралелно с уроците на открито от 1 август стартират и ранните записвания за целогодишно езиково обучение за деца през новата учебна година. Всеки, довел детето си на езиково обучение на открито и заплатил първоначална такса от 100 лв., ще ползва 5% отстъпка от цената за обучение през цялата година.
„Както сами виждате, заключи Желязкова, НЕА ГЕРМАНИКА постепенно се превръща в притегателен образователен център за тези деца и родители от област Кърджали, за които образованието не е просто диплома, а билет към успешното бъдеще“.


Направи онлайн записване и вземи 5% отстъпка с Неа Германика!

Съгласен/на съм от Образователен Център Неа Германика

Давам своето изрично съгласие, вписвайки своя email в празното поле

Subscribe!